6 Temmuz 2015 Pazartesi

Popüler Instagram Tagları (2015)

populer instagram etiketleri


Popüler İnstagram Tagları

İnstagramda daha çok takipçi çekmek için fotoğraflarla birlikte paylaşılan tagler son derece önem taşımaktadırç Daha çok başına kare konularak resimli ilgili bir tag yani etiket ya da alakasız ama ilgi çekerek takipçi kazanabileceğiniz popüler tagler son derece ön plana çıkar.

2015 yılının en popüler instagram tagleri şu şekildedir;

 #love #TagsForLikes #follow4follow #webstagram #like4like #look #papiknet #instalike #igers #picoftheday #TFLers #tweegram #food #smile #pretty #followme #nature #lol #dog #hair #onedirection #sunset #swag #instacool #photooftheday #20likes #throwbackthursday #instagood #beach #papik #followme #girl #iphoneonly #all_shots #follow #colorful #style #swag #instagood #bestoftheday  #amazing #smile #food #instadaily #instafollow  #instago #fun #instagramers #TagsForLikes #statigram #love #TagsForLikes #TFLers #tweegram #photooftheday #20likes

Aşk Temalı İnstagram Tagleri ise genel itibariyle;

#papiknet #forever #girlfriend #boyfriend #gf #bf #bff #instagood #instalove #together #photooftheday #happy #papik #me #girl #boy #xoxo #love #couple #loveher #cute #adorable #TagsForLikes #kiss #papik #kisses #hugs #beautiful #lovehim #pretty #fun #smile #romance

Doğa ile Alakalı olan ve bu alanda daha çok tercih edilen instagram tagleri ise;

#nature #TagsForLikes #sky #sun #summer #beach #beautiful #pretty #sunset #sunrise #blue #flowers #night #tree #twilight #clouds #beauty #light #cloudporn #photooftheday #love #green #skylovers #dusk #weather #day #red #iphonesia #mothernature

Örneğin bebek, çiçek, deniz, moda, bulut, kum, güneş, tatil şeklinde de pek çok alanda ve bir çok konuda da yer alan en popüler ve iddialı 2015 instagram tagleri daha çok şu şekilde karşımıza çıkmaktadır;

#baby #babies #adorable #cute #yeşimmutlu#cuddly #cuddle #small #lovely #love #instagood #kid #kids #beautiful #life #sleep #sleeping #children #happy #flowers #flower #ysmphotoblog #petal #petals #nature #beautiful #love #pretty #plants #blossom #sopretty #spring #summer #fashion #style #stylish #love #ysmphotoblog #me #cute #photooftheday #nails #hair #beauty #beautiful #instagood #pretty #swag #pink

2 yorum:

  1. Instagram’da Panoramik Fotoğraflar Paylaşma – Nasıl Yapılır?
    https://www.dogushan.com/instagramda-panoramik-fotograflar-paylasma-nasil-yapilir/
    Gün içerisinde yaşadığımız ve gezmiş olduğumuz yerlerin en iyi şekilde hatıra kalmasını sağlayan ve yakın çevremiz ile paylaşabilmemize olanak sunan Instagram, kullanıcılarının daha memnun olması için güncellemeleri sürekli hale getirmektedir. Son gelen güncellemeler ile birlikte kullanıcıların büyük ilgi göstermiş olduğu panoramik fotoğraflar geniş görünürlükleri sayesinde fotoğrafları inceleyen takipçilerinde alanları daha net olarak görmesini sağlıyor. Android ve iOS işletim sistemli cep telefonlarını kullanarak, çoklu fotoğraf çekme özelliğinden yararlanabilecek olduğunuz panoramik fotolar, yalnızca bir odak noktasına değil aynı zamanda mekânların tam olarak görünmesini de mümkün kılmaktadır.

    YanıtlaSil
  2. Öncü Peyzaj Dikey Bahçe Sistemleri Hizmeti

    Öncü İzmir Peyzaj firması olarak, 2007 yılından bu yana, alanlarında uzman peyzaj mimarlığı alanında uzman olan (1) makine mühendisi (1) bitki koruma yüksek mühendisi (5) peyzaj mimarı, (1)peyzaj teknikeri, (2) tarımsal yapılar ve sulama ziraat mühendisi ve (1) inşaat teknikeri kadromuz ile profesyonel peyzaj hizmetleri vermekteyiz.

    Yalnızca İzmir’de değil, Manisa, Aydın, Muğla gibi illerde ve hatta Türkiye’nin her yerinde peyzaj ve dikey bahçe sistemleri hizmeti veriyoruz. Farklı bitki çeşitlerimiz, doğa dostu yaşayan bahçe sistemlerimiz ve yenilikçi tasarımlarımızla, yaşadığınız mekanları güzelleştiriyor ve özelleştiriyoruz.

    Gölet ve Süs Havuzları Nasıl Yapılır?

    Gölet ve süs havuzları tasarlamadan önce, nasıl bir peyzaj düzenlemesi istediğiniz konusunda fikir sahibi olmanıza yardımcı oluyoruz. Estetik ve dekoratif bir görsel süs havuzu olabilir, ya da içinde bitki ve balık gibi canlıların da yaşayabileceği bir sistem.

    Peyzaj mimarlarımız ve uzman ekibimiz, alternatif peyzaj hizmetlerimizle ilgili bilgilendiriyor sizleri. Ardından, ortaya muazzam bir tasarım çıkacak projelendirmelerimize başlıyoruz.

    Otomatik Sulama Sistemleri

    Otomatik Sulama Sistemi yeşil alanlarda ve bahçelerde, çim ve bitkilerin ihtiyacı olan suyun, istenilen miktarlarda ve zamanlarda, otomatik olarak verilmesini sağlayan sistemlerdir.

    Küresel ısınma ile ortaya çıkan su kaynaklarının yetersizliğinin çözümünde büyük rol oynayan otomatik sulama sistemleri ile bitkilerin ve çimlerin ihtiyaç duyduğu su verilir. Sulama sistemleri sayesinde, minimum sulama ile optimum seviyede sulama yapılır. Bu açıdan da, otomatik sulama sistemlerinin hem su kaynakları hem de bitkiler için sürdürülebilirliği yüksektir. Peyzaj ve tarımsal alanlarda yaygın bir şekilde kullanılır.

    Öncü Peyzaj firması olarak, yeşil alanlarımızı korumak, su tüketimini en aza indirmek ve sulama maliyetlerini azaltmak için, profesyonel otomatik sulama sistemleri hizmeti veriyoruz.

    YanıtlaSil