6 Temmuz 2015 Pazartesi

iPhone Fotoğraf Uygulamaları

iphone resim uygulamasi


iPhone fotoğraf uygulamaları

Apple, App Store’daki yılın en çok mobil programlarını yayınladı. inovasyon, dizayn ve tanınmışlik aynısı ölçütlere göre hazırlanmakta olan liste, Apple’ın 2015 yılına ait en çok tercih edilen mobil uygulama ve oyunları tek tek sıralıyor. Apple’in bir çok popüler İpğhone uygulaması ile İphone kullanıcıları App store aracılığıyla pek çok alanda tercih edilmektedir.

En Çok Tercih Edilen App Store Uygulamaları


Adobe Photoshop

Zaten herkesin bilgisayarlarımızdan bildiği Adobe Photoshop uygulamasının mobil versiyonu. Bu uygulama yardımı ile fotoğraflarımızı düzenleyebiliriz, efektlerle güzelleştirebiliriz ve anında arkadaşlarımızla paylaşabiliriz.

Facetune Fotoğraf Uygulaması

Facetune bize uzman anlamda fotoğraflarımıza rötuş yapmamıza izin veriyor. Görünmesini istemediğimiz lekelerimizi silip cilt rengimizle oynayabiliyoruz. Bunun yanında fotoğraflarımıza focus da yapmamız mümkün.

Skitch Uygulaması

Diğerlerinden biraz farklı bir uygulama fotoğraflarımızın üstüne sadece yazı yazmamıza istersek fotoğraflarımıza belli biçimler koyup görünmesini istemediğimiz kişileri yada eşyaları kareleyebilirsiniz.. Yerimizi bildiren bi harita üstünde dahi çalışma yapmamızı sağlamaktadır.

Camera Uygulaması

Odaklama ve pozlamayı birbirinden bağımsız hale getiren bu uygulama uzman tadında fotoğraflar çekmemizi sağlamakta. Bu uygulama sayesinde slow motion çekim de gerçekleştirebilirisniz. Daha yavaş çekim sayesinde siz de etkili bir çekim gerçekleştirmiş olursunuz. Üstelik kullanmayı çok sevdiğimiz geri arkaya cazibe modu mevcut.

Photogene Uygulaması

Bize fotoğraflarımız üstünde aşırı geniş bir çalışma şekli sağlamaktadır. Fotoğraflarımızla istediğimiz şekilde oynayabildiğimiz bu uygulamada her fotoğraf meraklısı kişilerinde telefonunda kesinlikle yer alması gerekiyor.


Popüler İphone Fotoğraf Uygulamaları


Siz de iphone kullanıcı iseniz telefonunuzdan kolayca App Store aracılıyla pek çok uygylamayı indirerek iphone keyfini çıkarabilirsiniz. Pek çok kullanıcınında bildiği üzere iphone fotoğraf uygulaması ile de rewsimlerinizi daha güvenli bir şekilde muhafaza edebileceğiniz bir güncelleme sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder