6 Temmuz 2015 Pazartesi

Düğün Fotoğrafı Nasıl Çekilir

dugun fotografi cekmek

Düğün Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

Düğün fotoğrafı çekmek isteyen kişiler için özellikle bazı belli başlı dikkat etmeniz gereken detaylar bulunmaktadır. Düğün fotoğrafçılığı çekmek isteyen fotoğrafçı ya da başka bir kişi mutlaka çok hızlı olmak zorundadır. Düğün telaşı içinde daha yaratıcı bir fotoğraf elde etmek için son derece özenli bir fotoğraf çekimine ihtiyaç vardır. Ayrıca bu fotoğraflar tüm hayatınız boyunca tek olacağından son derece büyük bir önem taşımaktadır. Çekilen fotoğrafları davetlilere sunmak için slayt gösterisi şeklinde bir tema hazırlanıp misafirlere sunulabilir.

Düğün Fotoğrafıçılığı Nedir?

Sırf fotoğrafa yeni başlayan, kursa giden eş dostun fotoğrafını nasıl çekeceğini düşünen  ve düğün fotoğrafı çektireceklere ufak bir hatırlatma olması için hazırladım. Aslında bu yazı tamamıyla kişisel duygularla yazılmış bir yazı. Siz de düğün fotoğrafçılığı işini yapmayı düşünüyorsanız bu işin zevk işi olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Düğün fotoğrafçılığı için oldukça iyi ekipman şart ve yöntem bilgi bu gibi klasik cümleler yazmayacağım. Çekim öncesinde çiftler ile her zaman sima yüze görüşme yapın tüm beklentileri belirleyin. Gelin ve damadın beraber olacağınız her andan itibaren çekime başlayın. bazı durumlarda ufacık bir ayrıntı o aile için aşırı ciddi bir anının parçası olabilmektedir.


Düğünlerde Nasıl Fotoğraf Çekilir?


Naturel ışıkta yapılan çekimler benim favorim mümkünse natürel ışıkta cazibe yapmaya çalışın. Nikah anını kesin olarak kaçırmayın Hem gelinin hem damadın evet anını çekin. İlk dans ile dansla beraber etrafa saçılan detaylara tüm ayrıntı çekin mümkünse ilaveten mutlu karelerle o anı ölümsüzleştirin. Düğün fotoğrafçısı denetiminde çekilen fotoğraflar da makyaj bozulup görüntü güzel olmayacaktır ayrıntıları ise bol çekilin. Anlaşma durumunuza göre vedalaşma veya mekandan ayrılma bunun gibi ayrıntıları çekin yada çekiyormuş gibi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder